РАННЕЕ БРОНИРОВАНИЕ ON-LINE БРОНИРОВАНИЕ

Sanatate, frumusete si relaxare

Категория
Vacante de recuperare
Вылет из
Toate zonele

In Grecia antica a existat un cult al frumusetii, care a fost considerat un dar al zeilor, aducand influenta si putere. Apreciind în mod deosebit armonia externa - grecii antici, din cele vechi timpuri femeile din Grecia aspira sa arate bine. Hipocrate in tratatele sale in medicina dedicate operelor unor produse cosmetice, multe dintre care sunt relevante la data deschiderii.Frumusetea si armonia a grecilor este strans legata de sanatate: "Este frumos este faptul că zdorόvo." Prin urmare, din zilele antichitatii, prevenirea , a contribuit la mentinerea sanatatii si frumusetii la o varsta inaintata.

Va invitam sa petreceti cateva zile in stilul grecii antici, va inconjoara va frumusete si avand grija de sanatate. Fiecare sejur in Grecotel Cape Sounio Exclusive Resort 5 *, situat intr-o padure de pini de pe coasta marii, nu este doar confortabil, dar, de asemenea, , datorita serviciilor de Clinica grec celebru «Mitera», care corespunde celor mai recente standarde tehnologice. Puteti profita de o oportunitate unica sa va supuneti unui examen medical complet, fara a parasi hotelul si care nu afecteaza rutina. Va vor examina un grup experti experti, pastrand confidentialitatea.

Daca doriti, puteti vizita clinica (situata in orașul Atena, la 50 km distanta) si sa treceti un program de diagnosticare complet pentru barbati si femei cu cele mai moderne echipamente. Clinica «Mitera» ofera servicii complete pentru femei, copii, medicina de familie, personalul clinicii consta in 892 specialisti. O atentie deosebita este acordata unei noi ramuri a dermatologiei estetice "Do Care", oferind o gama completa de sanatate si frumusetii, inclusiv Injectarea acidului hialuronic, botox si tratamente Fraxel cu laser.

Отзывы об отеле Sanatate, frumusete si relaxare
X