РАННЕЕ БРОНИРОВАНИЕ ON-LINE БРОНИРОВАНИЕ

Statiunea cu ape termale Loutra Loutrakiou din Arideea

Категория
Vacante de recuperare
Вылет из
Toate zonele

Complexul Welness Loutra Loutraki Arideea

Centrul balnear Agia Paraskevi

Zona : Peninsula Halkidiki

Regiune: Agia Paraskevi

Tipul sursei : apa termala

Temperatura: 37-39 ° C

Compozitia apei: Cl - Na - K - Br - HS - B - Ca - CO2.

Complexul dispune de piscine interioare si in aer liber, jacuzzi, hamam, sauna. Oaspetii pot beneficia de cazare in camere duble confortabile, servicii de fizioterapie, masaj, servicii medicale, interventii medicale in caz de urgenta.

In apropierea centrului balneoclimateric se gasesc numeroase hoteluri, cafenele, baruri si taverne traditionale.

Compozitia unica si calitatea exceptionala a izvoarelor sunt indicate in afectiuni precum: boli ale aparatului locomotor, oase, articulatii, muschi, artrita reumatoida, spondilita anchilozanta, probleme cu discurile intervertebrale, mialgie, fracturi, tendinita, boala Parkinson, boli de piele (dermatite, psoriazis, acnee, diferite tipuri de eczeme), boli urologice si ginecologice.

Facilitati: piscina, sauna, hamam, hidromasaj.

 Complexul Welness Loutra Loutraki Arideea

Aridea, una dintre cele mai pitoresti statiuni din Grecia, situata in partea de nord a Greciei, la aproximativ 120 km de orasul Salonic, aproape de muntii Vorras si Paykos. In mijlocul unei paduri verzi, prin care curge raul Termopotamos, la o altitudine de 360-390 m deasupra nivelului marii, s-a construit Clinica de hidroterapie “Loutra Loutrakiou” - Complexul Welness Loutra Loutraki Arideea, situata la 3 km de satul traditional Loutraki, la 38 km de orasul Edessa, prefectura Pella.

Loutraki - o asezare cu o populatie de aproximativ 1280 de locuitori. Incepand cu anul 1992, s-a dezvoltat turismul balnear si astazi o multime de hoteluri sunt gata sa isi primeasca oaspetii. De asemenea, aici veti gasi numeroase restaurante moderne, cafenele si magazine traditionale. Vremea este destul de blanda si placuta, fara schimbari bruste de temperatura. Desi izvoarele naturale cu apa termala erau cunoscute aici inca din antichitate, de pe vremea lui Alexandru cel Mare, mult timp nu s-a putut profita de acest dar minunat al naturii, abia in 1920 fiind atestata oficial valoarea terapeutica a acestora. Temperatura apelor termale la suprafata ajunge la 37 de grade.

Compozitia chimica a apei: sodiu, potasiu, calciu, magneziu, radiu, fier, iod, fosfor, sulf, dioxid de carbon, dioxid de sulf, azot, hidrogen si oxigen.

Aciditatea apei cuprinde o gama diversa: acida, alcalina si neutra.

Proprietatile terapeutice ale apei sunt recomandate pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni: articulatii sau osoase, ale sistemului respirator, ginecologice sau dermatologice, ale sistemului nervos sau probleme de circulatie a sangelui.

Positerapia (apa potabila) se recomanda : in afectiuni ale ficatului, ale vezicii biliare, renale sau ale sistemului digestiv.

Clinica de hidroterapie a Complexului Welness Loutra Loutraki Arideea dispune de 4 piscine (4m x 2.5m), 50 bai individuale si piscina de dimensiuni olimpice (25 m x 12 m) in aer liber.

Puterea de vindecare a apei, temperatura apei, care se pastreaza constant la 37 de grade, intinereste corpul si relaxeaza sistemul nervos.

 Descopera Complexul Welness Loutra Loutraki Arideea alaturi de Mouzenidis Travel!

Отзывы об отеле Statiunea cu ape termale Loutra Loutrakiou din Arideea
X